Siirry sisältöön

Torstaina 27.4.2017 klo 20:00 Kari Antila & Peter Hertmans Quartet

Kari Antila & Peter Hertmans "Guitar Stories"

 
Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva kitaristi Kari Antila on juuri julkaissut Belgialaisen kollegansa Peter Hertmansin kanssa uuden kitara teeman ympärillä pyörivän levyn: " Guitar Stories". 
Levyllä liikutaan ajoittain herkissä kitaraduo tunnelmissa ja kuudella raidalla kitaristi-kaksikkoa komppaa Belgialainen kontrabasisti Sal La Rocca ja rumpali Lionel Beuvens.
 
Kari Antila on viime vuodet asustellut Turun lisäksi Belgian Gentissä ja ajoittain New Yorkissakin. Kari on ehtinyt julkaista jo kolme albumia omalla nimellään. Viime vuodet Kari Antila on sukkuloinut Euroopan eri maiden välillä luotsaten 

kansainvälisesti kiiteltyä "The North Wind" Quintetia ja esiintyen erilaisissa kansainvälisissä kokoonpanoissa myös vierailevana solistina.

 
Peter Hertmans on yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista jazzkitaristeista Belgiassa. Peter on esiintynyt niinikään eri puolilla maailmaa ja toimii Brysselin kuninkaallisen konservatorion ja Lemmens instituutin jazzkitaransoiton opettajana.
Peter on esiintynyt kiertueilla ja levyttänyt  mm. rumpalilegenda Billy Hartin ja kansainvälisesti arvostetun Brussels Jazz Orchestran kanssa.
 
Lue tästä linkistä Jazzrytmien ylistävä arvio uudesta "Guitar Stories" albumista:
 
Kokoonpano:
Kari Antila, kitara
Peter Hertmans (BEL), kitara
Sal La Rocca (BEL), kontrabasso ( Suomen kiertueella bassossa Ville Herrala)
Lionel Beuvens (BEL), rummut