Siirry sisältöön

Keskiviikkona 12.3.2014 klo 20.00 Palokas

Palokas on vuonna 2013 perustettu trio joka esittää kitaristi Jarkko Palokkaan sävellyksiä. Yhtyeen musiikki on saanut vaikutteita niin rockista kuin eurooppalaisesta ja amerikkalaisesta jazz-musiikista. Yhtyeen muodostavat Palokkaan lisäksi basisti Teemu Keränen sekä rumpali Mikko Hassinen.

Jarkko Palokas on opiskellut Berklee College Of Musicissa Bostonissa sekä Helsingin pop/jazz konservatoriossa opettajinaan mm. Mick Goodrick, Jon Damian, Risto Toppola ja Pekka Luukka. Hän on esiintynyt The Spirit of New Orleans yhtyeessä useimmilla suomalaisilla jazz festivaaleilla sekä ulkomailla mm.Tanskassa, Norjassa ja Uudessa-seelannissa. Hän on myös Esa Niivan ENB –yhtyeen jäsen sekä käytetty freelance kitaristi ja soitonopettaja.

Teemu Keränen monipuolinen ja arvostettu muusikko jonka soittohistoriaan kuuluu yhteistyötä mm. Jukka Tolosen, Erja Lyytisen, Django´s Fourin, Rob Dominisin ja Unit 6:n kanssa. Hän on valmistunut Helsingin Stadiasta AMK-popjazz pedagogiksi vuonna 2003.

Mikko Hassinen on maamme arvostetuimpia rumpaleita. Hän on työskennellyt mm. Tomasz Stankon, David Liebmanin, Victoria Tolstoyn ja Madeleine Eastmanin kanssa, sekä jokseenkin jokaisen suomalaisen jazz-muusikon kanssa monissa eri yhteyksissä. Hän on myös työllistetty kapellimestari ja säveltäjä/sovittaja. Hänen omat levytyksensä ovat olleet arvostelumenestyksiä ja UMO:n kanssa levytetty albumi Traveller oli vuonna 2008 Jazz-Emma ehdokkaana.