Siirry sisältöön

Tiistaina 14.5. klo 19.00 Aili Ikonen

Aili Ikonen duo Nuijamiehessä 14.5. klo 19. K18/S. Liput Nuijamiehestä, Valtakatu 39, Lappeenranta tai Livetosta http://events.liveto.io/events/ikonen
 
21 € peruslippu.
18 € Nuijamiehen jäsenet, OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakkaat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, 15-17-vuotiaat.
14 € Lappeenranta Jazz Clubin jäsenet.
Alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa maksutta.
 
Aili Ikosen poikkeuksellisen laaja ura on tähän asti sisältänyt lukuisia albumeita, upeita big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja, televisioesiintymisiä ja 60-luvun jazziskelmiäkin. Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi ja jopa nykyajan Laila Kinnuseksi tituleerattu Ikonen on valloittanut kuulijoita ympäri maan herkällä mutta vahvalla tulkinnallaan.
 
Aili Ikonen on esiintynyt laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kuten Jukka Perkon ja Hectorin kanssa. Häntä on kuultu niin Radion Sinfoniaorkesterin, Tampere Filharmonian, Turun Sinfonian kuin Umo Jazz Orchestrankin solistina. Ikonen tunnetaan nykyisin myös a’cappella-yhtye Rajattoman jäsenenä. Nuijamiehessä Ikonen esiintyy pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, pianisti Antti Kujanpään kanssa.