Siirry sisältöön

Torstaina 15.12. klo 20.00 Husband Trio

Husband Trio on v. 2000 perustettu funk-, rock-, jazz-, pop-, instrumentaaliorkesteri. Yhtyeessä musisoivat Suomen levyhistorian legendaarisin ja eniten taltioitu komppipari Anssi Nykänen, rummut - Harri Rantanen, basso.

Orkesterin sävellyksistä vastaa Kuopiolais-syntyinen kitaravirtuoosi Varre Vartiainen. Vartiainen on soittanut ja/tai johtanut mm. TV-bändeissä, UMO:ssa, Leningrad Cowboyseissa ja lukuisissa jazzyhtyeissä jo neljännesvuosisadan ajan. Varren esikoissoololevy "Almost Standards" julkaistiin helmikuussa 2022. Levyllä soittavat mm. Severi Pyysalo(vibrafoni) ja Jukkis Uotila (piano).

Husband on esiintynyt kaikilla merkittävillä Suomalaisilla jazzfestareilla ja rock/jazz-klubeissa, kuten Pori Jazz, Keitele Jazz, Kalottjazz & Blues Festival ja Tavastia Klubi.

Bändi on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin on kriitikkojen ylistämä Bluenote-levymerkillä julkaistu "Lauma". Levy on yhteislevytys Espoo Big Bandin kanssa. Husbandin neljäs vakiovierailija onkin kitaravirtuoosi, taiteilija, renesanssinero Marzi Nyman.

Husband valmistelee parhaillaan vuonna 2023 julkaistavaa viidettä albumia :"The Last Mammoths".

Husbandin mottoina ovat " Jassia juopoille ja musiikkia laitapuolenkulkijoille!". Luvassa on rytmi-iloittelua ja kovaa paahtoa; maailmanluokan musiikki-iloittelua; Husband ei jätä ketään kylmäksi.”

WWW.VARREVARTIAINEN.FI